miercuri, 4 octombrie 2017

04.10.2017

   Afirmațiile de genul „ se va face” le încadrez la categoria: povești. Cei care le fac, nu pot considera asta vreo acțiune serioasă. Dacă trebuiau făcute și nu s-a făcut găsesc normal să răspundă cineva pentru asta.
   Eu i-aș verifica pe cei care se țin de spus povești în loc de a acționa, mai ales dacă sunt plătiți pentru asta. Se întâmplă asta cănd avem neserioși în poziții cheie. Cine suportă pagubele?

Afirmații, întrebări, și altele:

- De la 1 ianuarie....
R: Nu înțeleg ce vreți să spuneți ... și cred că acțiunile dvs. au un pronunțat caracter antireguli.

- E nu am un miliard.
R: Cine are? Eu am mai multe și sunt acolo unde trebuie. Am emis și monedă...nu știați asta, nu-i așa? Probabil că veți face icter de invidie. Să stai pe capul cuiva să-ți spună: unde sunt banii, cum trebuie rezolvate problemele aduce a incompetență. Dacă ești într-o poziție care te depășește și aduci pagube trebuie să renunți.

- Ești capabilă...
R: Nu pot spune asta despre dvs.

- Suntem faliți.
R: Nu voi putea să mănânc astăzi din acest motiv. Cei mai grav că știți ce este de făcut și dacă depind și alții de dvs...este Jale. Jocul de glezne nu ajută aici. Consumarea resurselor pe acțiuni ineficiente este „ nu-ș cum să spun”...NASOL.


- Nu io convinit....
R: Uauuuuuuu


   Eu nu am pretenția că sunt perfectă, dar să folosești o mare de oameni să mă urmărească sau streseze...ține de neputința ta. Cred că nu știi ce este de făcut...de la mine nu ai cum să afli. Eu voi fi fericită să nu te am prin jurul meu.


- Băi, da ajunge!
R: Știu și eu...poate că nu.

- Termin-o mă!
R: Cine te-o fi pus pe tine în poziția actuală?

  Eu am văzut într-un film american ceva despre faptul că dacă perseverezi într-o infracțiune se cheamă: infracțiune în formă continuată. Poate au o legătură și cei care se fac că nu observă.


   O zi bună celor de bine!

MCSI - MINISTERUL COMUNICAŢIILOR ŞI SOCIETĂŢII INFORMAŢIONALE

Banca Nationala a Romaniei

Capital Online