joi, 12 octombrie 2017

12.10.2017

- Numa  atâta pot.
R: Trebuie să te autodepășești. Așa vei ajunge să îți îndeplinesști sarcinile. La alții autodepășirea înseamnă performanță...la tine doar normalitate. Folosește energia consumată pentru organizarea pândei și a hărțuirii, la rezolvarea sarcinilor de lucru. Nu ar fi rău să fii atent că încălcarea repetată a regulilor, în anumite cazuri se lasă cu arestare.

- Vin la tine după-amiază.
R: Mare bucurie: un securist se autoinvită în jurul meu. Nu ești binevenit.

- Ce spune ? despre tine...
R: Cine, persoana care bârfește pe toată lumea? Sau poate că umblă prin buzunarele, gențile altora. Cea pe care o puneți să spună diverse? Vreți să îmi pese de afirmațiile acestei persoane? Eu prefer să aud părerea persoanelor serioase de la care am ce să învăț. Pe ceilalți trebuie să îi tolerez. Mai aveți cu întreruperile? Am treabă.

- Să discutăm despre evidențe...
R: Legal?

- Vedem noi ce facem și cu amenințările astea.
R: Da. Doar voi amenințați.

- Îl dăm afară pe Păcmăn( G).
R: Sigur îmi spuneți mie.

- Nu-mi convine!
R: Nu-mi pasă.

 În acest scenariu apar persoane care le comandă altora să creeze o anumită atmosferă. Câtă inteligență trebuie să îți lipsească să te duci într-o încăpere și să faci afirmații ” la comandă” ...toată?
( ambelor categorii de persoane).

  Nu vi se pare dubioasă o persoană care vb despre o alta ca o obsedată? Sau vă place? Acum înțeleg că este un mare noroc să ai în jur lume care să-și vadă de treburile lor.

MCSI - MINISTERUL COMUNICAŢIILOR ŞI SOCIETĂŢII INFORMAŢIONALE

Banca Nationala a Romaniei

Capital Online