duminică, 17 decembrie 2017

17.12.2017 ......Mucifer

„ Mă deranjați când vă puneți slujbașii să sune duminica. Vă interesează dacă am făcut curățenie? Eu nu v-am invitat la mine, de fapt nici măcar prin fața ușii nu vreau să treceți. Cred că știu despre ce este vorba. Erați obligați să îmi asigurați anumite condiții...nu ați făcut-o. De fapt este vorba doar de o hărțuire permanentă. Eu nu am cum să mă apăr...doar să aștept să vă găsiți altă preocupare. Nu poate fi vorba de o participare voită a mea decât dacă mă asigur că se știe că este vorba despre ideile mele. Fie ce-o fi! Sunteți deosebit de periculoși, dar veți vedea și voi zidul...o fracțiune de secundă. În casa mea veți intra doar cu forța sau cu chei furate. Vă asumați deplina răspundere a faptelor voastre. Eu nu am fost de acord cu nimic din ce îmi încalcă drepturile.
   Ce mai căutați aici? AAaaaaaa... posibilul malpraxis. Eu nu știu nimic despre o confirmare dar consider că lucrurile trebuie să meargă pe drumul cel bun.


Din cele pe care sunt nevoită să le aud:
- Să te aștept?
R: Nu, nu. Jenant să insiști așa. Mereu refuzat și hărțuitor...„ mare” om”. Să creezi tot timpul scenarii ireale despre persoanele care te resping. La medic ai fost de curând? Poate are el vreo soluție pentru sănătate...nu și pentru firnele tale falimentare. Pentru astea nu are nimeni soluții...dar tu la muncă...nu la întins mâna. Stiu că joci la cacealma.  Și blufurile au limite...vei vedea. Să fugi după propria coadă nu a dat până acum rezultate, cel puțin eu nu știu pe nimeni. Dar poate tu ești excepția care întărește regula. 😝😜😛
     INPUT - CACAo      -     OUTPUT   -  NICI MĂCAR

   Punguța goală...caut soldul altora pe la bancă deși nu am dreptul....


  Citiți dacă vă deranjează?
  Nu fac referire la o persoană/nu sunt vinovată dacă se potrivește cu cineva, nu cred să fiu atât de bună încât să îmi dau seama de dedesubturi reale.
 
  Urarea tradițională: Vă doresc ce îmi doriți voi mie! La toți!

MCSI - MINISTERUL COMUNICAŢIILOR ŞI SOCIETĂŢII INFORMAŢIONALE

Banca Nationala a Romaniei

Capital Online