joi, 21 decembrie 2017

21.12.2017

„ Criminalii - acea categorie care te omoară cu zile, încet, încet, câte un pic zilnic și poate ies chiar felicitați pentru asta. Nu mă las păcălită de imagini false. Sunt periculoși și se fac că nu îi văd. Sunt iresponsabili pentru că îi interesează doar succesul imediat, cu orice preț.

- Preșul de la ușă....
R: Dacă tot îți pasă de el, poți să îl iei la spălat.
- Mă primești?
R: Asta este o altă formă de hărțuire. Eu ți-am răspuns de ceva vreme și tu repeți obsesiv această întrebare. Ce să cauți la mine? Oricum intri în casă în lipsa mea. Sper să ți se întâmple și ție să fii hărțuit în permanență de un stat mafiot( sau de un idiot care se crede mafiot) care nu vrea să îți plătească drepturile. Devine mult mai periculos dacă ai drepatate și încerci să lupți.
- Scuturați-o!
R: La nivelul tău de acțiune asta ar fi posibil, dar eu sper că s-au mai schimbat lucrurile. La un anume moment va trebui să faceți viramentul, chiar dacă situația va fi cu mult mai neplăcută.  Sunt sigură că nu veți mai avea bani de risipit pentru a plăti hărțuitorii și veți fi nevoiți să acționați în favoarea mea.
- Ți-au scăzut!
R: Să-ți crească ție inima de bucurie. Eu sper că la un moment dat să nu se mai întămple asta. Sau și mai bine să găsesc pe cineva care nu își bate joc de activitatea mea. Știu că am pornit la luptă grea...dar sunt convinsă că acțiunile voastre vă vor păgubi pe voi, cu mult mai mult decât paguba mea.
- Nu-ți bagă nimeni în traistă.
R: Abuzați de poziția dvs. .  Eu voi reclama abuzul dacă am dovezi sau nu. Pot și alții să îți facă datoria și să vadă ce se întâmplă, că doar nu sunt puși acolo de decor.

   Să aveți ziua pe care o meritați!”

MCSI - MINISTERUL COMUNICAŢIILOR ŞI SOCIETĂŢII INFORMAŢIONALE

Banca Nationala a Romaniei

Capital Online