duminică, 4 februarie 2018

04.02.2018

" Daca ati incercat sa scoateti bani in numele meu, folosindu-va de alte persoane la fel de compromise ca voi, eu declar ca nu am fost de acord cu asa ceva si nu am nici o legatura. La fel, daca ati dat bani altor persoane pentru mine, asta nu a fost corect si vom considera ca ati vrut sa faceti pomana cu acele persoane. Nivelul datoriei nu este afectat de astfel de actiuni( soldul creste). Eu nu am semnat decat pentru banii ridicati de la banca. Aceia sunt singurii primiti.
  Ah, acum am inteles...aveti asa de multe probleme, nu ati reusit sa luati bani de la mine( de unde nici eu nu am inteles) si trebuie sa le rezolvati cu fondurile voastre personale( pe care nu le puteti justifica). Da, asta da razbunare! Fara sa misc un singur deget."
  Vad ca esti ros de curiozitate si iti voi raspunde despre ce am gatit/ mancat astazi: 2 portii de aripioare( una din portii cu muraturi...probabil ca voi tusi toata noaptea, cealalta cu iaurt gras si usturoi) la cuptorul electric si o portie( 1.2 l) de supa crema de legume, floricele de porumb, paine facuta in casa. Am mancat cam multe fructe si 10 g ciocolata neagra.

MCSI - MINISTERUL COMUNICAŢIILOR ŞI SOCIETĂŢII INFORMAŢIONALE

Banca Nationala a Romaniei

Capital Online